پلاسما تراپی صورت چیست؟ - هاى مديسين | آکادمی آموزش پزشکی

پلاسما تراپی صورت چیست؟

پلاسماتراپی

میلیون ها انسان روی کره خاکی وجود دارند که هر کدام چهره های متفاوتی دارند. ممکن است چهره ها به هم شبیه باشند اما اصلا عین هم نیستند. تعدادی از افراد از چهره خود راضی نمی باشند، در نتیجه سعی می کنند تغییراتی را در چهره خود ایجاد کنند تا چهره آن ها به چهره مطلوب و مورد نظرشان تبدیل شود. روش های مختلفی وجود دارد که باعث بروز تغییراتی در چهره می شود که می توان به عمل جراحی بینی، تزریق بوتاکس، روش های پلاسما تراپی و … اشاره کرد که هر کدام تاثیر های منحصر به فردی دارند و روش های انجام آن ها با یک دیگر متفاوت خواهد بود. در اینجا قصد داریم به معرفی روش پلاسما تراپی بپردازیم و همچنین کاربرد های آن، مزیت استفاده از آن، نحوه انجام پلاسما تراپی و … را بیان کنیم.

پلاسما تراپی چیست؟

پلاسما تراپی یکی از پیشرفته ترین و مدرن ترین روش های زیبایی است بدون درد و خونریزی می باشد و بدون انجام جراحی انجام می شود. تاثیر این روش به شدت بیشتر از انواع روش های جراحی و همچنین تاثیرگذاری آن به مراتب بیشتر می شود. در انجام روش پلاسما تراپی از دستگاه های منحصر به فردی استفاده می شود که دقت بسیار بالایی دارند و عملکرد فوق العاده ای نیز خواهند داشت. نام دیگر پلاسما تراپی، PRP می باشد که به روش های سلول درمانی معروف می باشد.

این روش، جایگزین مناسبی برای بوتاکس است که به دلیل کیفیت بالا، عملکرد بی نظیر، تاثیر فوق العاده و … توانسته جایگاه ویژه ای را در صنعت زیبایی پزشکی پیدا کند. در این روش از گاز یونیزه شده استفاده می شود که متشکل از ذرات باردار مانند: الکترون ها می باشد. از دیگر مواد موجود در ساختار این گاز یون و رادیکال های آزاد وجود دارد که انرژی جنبشی بالایی دارند و باعث تصعید سلول های موجود در سطح می شوند.

نحوه انجام روش پلاسما تراپی

پلاسما تراپی  یکی از روش های غیر لیزری است که برای انجام این روش از دستگاه های مخصوص استفاده می شود. برای انجام این روش از بی حسی و یا بیهوشی استفاده نمی شود. دستگاه استفاده شده در روش پلاسما تراپی به صورت دستی روی پوست و محل مورد نظر هدایت می شود. این نوع دستگاه دارای سر منحصر به فردی می باشد که باید نوک این دستگاه را از فاصله 1 الی 2 میلی متر از پوست قرار داد، در این حالت ذرات پلاسما و یا الکترون ها به سطح پوست ارسال می شوند.

همان طور که گفته شد پلاسما و ساختار آن دارای انرژی جنبشی زیادی هستند که باعث افزایش سرعت ساخت سلول های پوستی می شوند. به عبارت دیگر هنگامی که دستگاه در نزدیکی پوست قرار می گیرد، انرژی تولید شده توسط پلاسما از نوک هندپیس به سلول های پوستی ارسال می شوند که باعث صدمه به آن ها می شود و آن ها را تصعید می کند که نتیجه آن تولید سلول های پوستی، تحریک کلاژن سازی پوست، رفع خطوط پوست، جوانسازی آن و … می شود.

مزایا

یکی از روش های غیر لیزری، بدون درد و خون ریزی، بدون جراحی و … است. از مزیت های این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  1. روش پلاسما تراپی  یکی از مدرن ترین روش های زیبایی می باشد که تاثیرگذاری بسیار بالایی دارد.
  2. از دیگر مزیت های این روش می توان به مدت زمان انجام آن اشاره کرد. در حقیقت انجام این روش به مدت زمان زیادی احتیاج ندارد و با سرعت بالایی انجام می شود.
  3. یکی از مهم ترین مزیت های این روش نسبت به سایر تکنیک های جوانسازی پوست، بدون عوارض بودن آن است.
  4. لازم به ذکر است روش پلاسما تراپی باعث تحریک پوست نمی شود و پوست را نازک نمی کند.
  5. پلاسما تراپی در رفع انواع مشکلات پوستی مانند: چین و چروک ها، شل شدن پوست، کدر شدن آن و … موثر است. در نتیجه با خیال می توان از آن برای جوانسازی پوست استفاده کرد.

پلاسما تراپی چه کاربرد هایی دارد؟

همان طور که گفته شد پلاسما تراپی یکی از روش های زیبایی که به دلیل کیفیت و عملکرد بی نظیر به جایگاه ویژه ای در صنعت پزشکی دست یافته است. کاربرد این روش اغلب برای زیبایی و رفع عیب ها استفاده می شود که می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • یکی از موارد استفاده از این روش، رفع افتادگی پلک ها می باشد. پشت چشم ها، اطراف آن ها و همچنین پلک ها از قسمت های حساس صورت می باشند که این روش برای رفع مشکلات ایجاد شده در این نواحی قابل استفاده می باشد.
  • رفع لکه های پوستی از دیگر موارد استفاده از این روش است. این روش با تصعید سلول های پوستی باعث از بین رفتن سلول های مرده پوست می شود و لکه های ایجاد شده در پوست ناشی از جوش و آکنه، لکه های ناشی از بارداری و … را درمان می کند.
  • لیفت پوست صورت و پوست شکم از دیگر مواردی است که می توان از روش پلاسما تراپی استفاده کرد.
  • اگر قصد دارید تاتو های خود را پاک کنید، می توانید از این روش نیز استفاده کنید.

مراقبت های بعد از انجام پلاسما تراپی

  1. یکی از دستورالعمل های مراقبتی بعد از انجام پلاسما تراپی عدم قرار گرفتن در معرض نور خورشید است. در حقیقت بعد از انجام این روش به مدت 2 الی 3 هفته از قرار در معرض مستقیم نور خورشید خودداری کنید و هم چنین از کرم های ضد آفتاب فاقد الکل استفاده کنید.
  2. از ماساژ موضعی که با استفاده از روش پلاسما تراپی دستخوش تغییرات شده است به شدت پرهیز کنید.
  3. به دستورات پزشک به خوبی عمل کنید و دارو های تجویز شده را مرتب مورد استفاده قرار دهید.

نتیجه گیری

پلاسما تراپی یکی از روش های غیر لیزری است که برای انجام این روش از دستگاه های مخصوص استفاده می شود. برای انجام این روش از بی حسی و یا بیهوشی استفاده نمی شود. دستگاه استفاده شده در روش پلاسما تراپی به صورت دستی روی پوست و محل مورد نظر هدایت می شود. این نوع دستگاه دارای سر منحصر به فردی می باشد

پست های مرتبط

مطالعه این پست ها رو از دست ندین!
بوتاکس چیست؟ آشنایی با مزایا و مراقبت‌ها

بوتاکس چیست؟ آشنایی با مزایا و مراقبت‌ها

بوتاکس چیست؟ در این مقاله از مجله هایمدیسین با مفهوم و کاربردهای بوتاکس در جوانسازی صورت آشنا خواهید شد. بوتاکس یکی…

بیشتر بخوانید
آموزش لیفت با نخ

آموزش لیفت با نخ

در گروه پزشکی هایمدیسین، به بررسی آموزش لیفت با نخ می‌پردازیم. این فن زیبایی، به شما کمک می‌کند تا زیبایی…

بیشتر بخوانید
مزوتراپی صورت

مزوتراپی صورت چیست؟

مزوتراپی روشی کم تهاجمی در تکنیک‌های زیبایی پوست می‌باشد که در سال‌های اخیر برای درمان بیماری‌های مختلف رواج  یافته است….

بیشتر بخوانید

نظرات

سوالات و نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *